Ayla zoekt een Studio / Appartement / Huurwoning / Woonboot in Rotterdam

Ayla zoekt: Een Studio / Appartement / Huurwoning / Woonboot in Rotterdam

  • Studio / Appartement / Huurwoning / Woonboot
  • Min. 30 m2
  • Vrouw
  • 24 Per direct

Mijn naam is Ayla van Ahee, ik ben 29 jaar oud en dringend opzoek naar een nieuwe woning. Helaas moet ik mijn huidige woning onverwachts en binnen korte tijd verlaten. Ik zou graag een nieuwe start willen maken met een mooi plekje voor mezelf.

Ik ben sinds mei werkzaam als clinical research nurse op het Universitair Medisch Centrum van Amsterdam, locatie AMC. Hier werk ik met veel plezier aan een onderzoek naar een nieuwe behandelmethode voor mensen met een herseninfarct. Vanaf 15 januari word mijn functie uitgebreid en zal ik tevens werkzaam zijn op het Universitair Medisch Centrum van Utrecht. Mijn gezamenlijke inkomen bedraagt vanaf 15 januari dan ook 3.300 euro bruto per maand.

Verder zou ik mezelf omschrijven als een sociaal persoon en vind het dan dus ook gezellig om een praatje te maken met de buren. Wel ben ik mijn wilde haren ondertussen verloren en hoeft u zich geen zorgen te maken over feestjes tot diep in de nacht. Ik houd van een nette en opgeruimde omgeving (misschien zelfs een beetje te), panterprint, plantjes en kizomba dansen.

Algemene informatie: Ayla
  Vrouw, 33 jaar