Studio huren: niet meer beschikbaar Honingerdijk in Rotterdam

  • 27 m2
  • 1 kamer
  • 24 Per direct
  • 12 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

+++ Volledig gemeubileerd studio appartement zeer dicht bij de Erasmus Universiteit +++

Over het studio appartement:
Geniet van het leven in een internationale studenten omgeving. In onze gerenoveerde accommodatie (nov, 2018) bieden we je een plek waar je kunt genieten van uitstekende leefomstandigheden, onder internationale medestudenten. Het ruime studio-appartement bevindt zich op de 3e verdieping en is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een eersteklas boxspring bed, een bank en een grote garderobe. De eigen keuken is voorzien van alle benodigde keuken- en tafelgerei en andere faciliteiten die nodig zijn voor het dagelijks koken, zoals een vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Bovendien is de eigen badkamer volledig betegeld en bevat deze een grote regendouche.
Wij voorzien u van alle benodigde faciliteiten, van handdoeken en beddengoed tot de gehele keukenuitrusting, zodat u direct in uw Rotterdamse woning kunt intrekken, zonder dat u iets anders mee hoeft te nemen dan uw kleding en een tandenborstel!

Locatie:
Deze accommodatie ligt vlakbij de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Kralingenpark! U kunt in 10 minuten naar de universiteit lopen of nog sneller op de fiets. Het openbaar vervoer stopt direct voor de deur en verschillende winkels liggen op 5 minuten loopafstand. U woont in een rustige en stille omgeving, met veel aanwijzingen om naartoe te gaan en ik vind het leuk om te parkeren om te joggen of te wandelen.

Gedeelde verantwoordelijkheid:
We hebben een gedeelde verantwoordelijkheid met betrekking tot het onderhoud van de woning. Wij leveren een schoon appartement af met alle meubels die u nodig heeft, daarom verwachten wij dat u hier zorgvuldig mee omgaat.
Regelmatig zal een schoonmaakdienst langskomen om de reguliere schoonmaakwerkzaamheden in de gemeenschappelijke ruimtes te verzorgen. We doen dit omdat we ons bewust zijn van het feit dat u het nogal druk heeft met andere dingen in dit prachtige land en we willen er zeker van zijn dat we onze hoge standaarden binnen de woningen handhaven. U moet echter wel de vuilnis buiten zetten, de afwas doen en uw kamer onderhouden.

Finance:
De maandelijkse huurprijs is inclusief meubilair. Verder zijn de vooruitbetaalde servicekosten voor gas, water, elektriciteit, internet en periodieke schoonmaak €145 per maand, wat leidt tot een totale maandelijkse huurprijs van €1150 per maand. Als u geen overmatig gebruik maakt van de voorzieningen, hoeft u niet extra te betalen. Als het verbruik van de voorzieningen echter hoger is dan de kosten van de nutsvoorzieningen, dan bent u verantwoordelijk voor de extra kosten.
De betaling die wordt aangeduid als de 'Eerste maand huur' wordt beschouwd als de huurbetaling voor uw eerste volledige maand van verblijf, aangezien dit bedrag gebaseerd is op de verblijfsduur van één volledige per kalendermaand.
Check-in/out-datum: zoals vermeld in de huurovereenkomst gaat de huurperiode officieel in op de 1e dag van de maand of halverwege de maand. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld vanaf 3 februari een woning wilt boeken, uw huurovereenkomst officieel van start gaat op 1 februari.

Na de boeking wordt een extra betalingsverzoek verstuurd voor de eenmalige administratiekosten van 299 euro.

AANBIEDING: Als u vijf maanden of langer verblijft en van plan bent alles vooraf te betalen, dan krijgt u een korting op uw huurprijs; een korting van 3% voor 6 maanden en een korting van 5% voor 1 jaar! De aanbieding is voor minimaal 5 maanden geldig. Informeer ons als u geïnteresseerd bent in deze aanbieding en laat ons weten hoeveel maanden u vooruit betaalt, want dat kan u honderden euro's schelen! Ook hoeft u niet het volledige bedrag te betalen totdat u uw huissleutels heeft ontvangen.

Neem contact op met de huisbaas:
Als u geïnteresseerd bent in het huren van deze accommodatie, laat dan een bericht achter. Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten over je toekomstige woonruimte. Tijdens uw verblijf kunt u altijd contact opnemen met mijn team en/of mij met betrekking tot 'een betere manier van wonen'.

Houd er rekening mee dat alle incheck afspraken alleen worden gemaakt op maandag tot en met zaterdag tussen 9 uur 's ochtends en 21 uur 's avonds lokale tijd, op basis van beschikbaarheid; het is normaal gesproken niet mogelijk om in te checken op zondagen of algemeen erkende Nederlandse feestdagen. Indien u een accommodatie heeft geboekt die vandaag of morgen officieel begint, neem dan altijd direct telefonisch contact met ons op nadat uw boeking is veiliggesteld, aangezien we niet kunnen garanderen dat er binnen 48 uur na de boeking wordt ingecheckt, omdat dit afhankelijk is van zowel uw reactietijd als onze beschikbaarheid.

Als u samen wilt wonen met andere internationals en u wilt alleen uw benodigdheden inpakken om direct te kunnen verhuizen naar uw nieuwe accommodatie, dan is dit uw plek om te zijn! Houd er rekening mee dat ondanks dat alle foto's van het eigenlijke appartement zijn dat u gaat boeken, de inhoud van deze advertentie enigszins kan afwijken van de werkelijkheid met betrekking tot de decoratie, naarmate het werk vordert. De werkelijke grootte van het appartement kan een beetje afwijken van de plattegrond, omdat dit als indicatie wordt gegeven.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Struisenburg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart