Studio huren: niet meer beschikbaar Riederlaan in Rotterdam

  • 48 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Super studio van alle gemakken voorzien! Op dit moment wordt de studio nog gemeubileerd, het sfeerbeeld is te vinden op de tweede foto. Deze studio is eind juli beschikbaar.

Gemeubileerde studio, net achter de winkelstraat Groene Hilledijk in Rotterdam.

Ben jij op zoek naar een leuke en betaalbaar studio in Rotterdam Zuid? Een studio is een woonruimte waarbij de woonkamer en slaapkamer in één vertrek is samengevoegd.
Deze woning is instapklaar, compleet ingericht met meubels en is gelegen in het bruisende winkelgebied aan de Groene Hilledijk.

Via de trap komt u uit op de eerst etage.

De studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en de keuken is mooi gesitueerd in een nis aan de voorzijde van de studio. De keuken is voorzien van combi magnetron, koel- vries combinatie. Er is een gedeelde wasmachine in de hal. Er is verwarming door middel van platen aan het plafond.

Het winkelgebied aan de Groene Hilledijk beschikt over veel detailhandel waardoor de dagelijkse boodschappen makkelijk te voet te halen zijn. Kortom een leuke woning voor een ieder die op zoek is naar betaalbare en instap klare woonruimte in Rotterdam.

Financieel :
- Excl. G/W/L
- Servicekosten: € 44.50 per maand
- Borg 2 maandhuren

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Hillesluis
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart