Studio for rent: no longer available Zwederstraat in Rotterdam

  • 56 m2
  • 1 room
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Rotterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

! TE HUUR !

Per direct hebben wij deze twee unieke, volledig gerenoveerde, studio's te huur. De studio's zijn beschikbaar voor maximaal één persoon PER studio. Ideaal dus voor twee vrienden!

Indeling:
Via de voordeur komt u in het portiek welke u toegang geeft tot de trap. De trap brengt u naar de tweede en derde etage waar zich de studio's bevinden.

Tweede verdieping:
De studio bestaat uit een badkamer, keuken, en leefkamer. Het gedeelte toilet met de studio op de derde etage bevind zich op de tweede etage.

Derde verdieping:
De studio bestaat uit een badkamer, keuken, en leefkamer. Het gedeelte toilet met de studio op de tweede etage bevind zich op de tweede etage.

Deze unieke woning bevind zich in de wijk Bloemhof. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Tip: Zoekt u woning met studiegenoten? de studio op de eerste verdieping van deze woning staat ook online!

Belangrijk:
- Kale huurprijs €795,00 p.m. PER STUDIO
- G/W/E €120,00 p.m. PER STUDIO
- Internet €15,00 p.m. PER STUDIO
- De woning is per direct beschikbaar
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd

Geïnteresseerd in deze woning? neem dan nu contact met ons op via de rechter button! (Vergeet niet te benoemen of u geïnteresseerd bent in de studio op de tweede of derde etage.)

Read more with an subscription!

General information

City Rotterdam
District/Neighbourhood: Bloemhof
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation
Show on map