Studio huren: niet meer beschikbaar Dahliastraat in Rotterdam

  • 22 m2
  • 1 kamer
  • 02 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Fraai gerenoveerde studio type ROME in een rustige zijstraat van de Hillevliet, een ideale toegangsweg met veel groen. Er zijn snelle uitvalswegen en u bent op loopafstand van openbaar vervoerverbindingen met oa. Rotterdam-Centrum. Gelegen in de wijk Bloemhof treft u deze volledig gerenoveerde woning aan. De Dahliastraat is een rustige zijstraat van de Hillevliet en Lange Hilleweg, twee mooie ruime straten met veel groen langs het water.

De woning heeft een gezamenlijke opgang waarbij de studio zich bevind op de eerste etage van het pand aan de voorzijde. De net gerenoveerde studio is van alle gemakken voorzien waarbij niets gedeeld hoeft te worden. Wel is er een ruime gezamelijke wasruimte gemaakt waarbij u gebruik kunt maken van een wasmachine.

De woning wordt helemaal compleet instapklaar opgeleverd en is gemeubileerd met alle benodigde inventaris.

De studio heeft een oppervlakte van circa 22m2 en wordt gemeubileerd opgeleverd waarbij u alleen uw kleding hoeft mee te nemen.

De studio is voorzien van een eigen moderne luxe keuken met oa een combi- oven, keramische kookplaat met afzuigkap en grote wasbak.
De studio is verder voorzien van een eigen badkamer met inloop douche en toilet met wasbak. Er zijn kunststof kozijnen met dubbelglas.

In de directe omgeving vindt u diverse winkels op loopafstand. Er is een winkelcentrum om de hoek op de Lange Hilleweg met een supermarkt, bakker, slager en apotheek. Ook zijn overdekt winkelcentrum Zuidplein en de Winkelboulevard Zuid op de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk op loop afstand. Het is een levendige buurt met scholen, sportcentra, perfect openbaar vervoer met bus en tram voor de deur, en metro bij Zuidplein. Ook zijn er diverse uitvalswegen in de nabije omgeving.

De bereikbaarheid naar de rest van Rotterdam is zeer goed, op deze manier bent u toch op korte afstand van het stadscentrum. Mocht u dus de drukte van het Rotterdamse stadsleven willen ervaren, bent u in een mum van tijd in het bruisende hart.

HUURVOORWAARDEN EN UITVOERING:

- Uitsluitend geschikt voor 1 persoon (samenwonen niet toegestaan)
- Studio type ROME
- Uitvoering gemeubileerd met laminaatvloer
- Eigen badkamer met toilet, eigen nieuwe keuken
- Inkomen uit werk ( geen uitkering)
- Huursubsidie niet mogelijk
- Studenten met garantsteller welkom
- Huisvesting gebied vanuit gemeente Rotterdam: https://www.rotterdam.nl/loket/huisvestingsvergunning

FINANCIEEL:

- Borg 1 maand huur
- Huurprijs is exclusief gas, water, verwarming elektra en Internet. Voorschot € 70 per maand
- Servicekosten : € 24,50 per maand

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Bloemhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart